Kocaeli Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02623444165
WEB http://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Yeşilyurt mah. Hafızbayram sok. Tınaztepe cad. Başsikele/Kocaeli
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; n Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen n Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen n Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen n Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek n İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış n Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan n Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal
Saatler : 08:45-16:10
Isınma : Doğalgaz
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : İzmite 8 km mesafede. Başiskele Merekzde.
Yerleşim Yeri : YEŞİLYURT MAHALLESİ TINAZTEPE CAD. HAFIZ BAYRAM SOKAK NO:30 AŞAĞIYUVACIK BAŞİSKELE/KOCAELİ İZMİT MERKEZDEN 622 NOLU MİNİBÜSLER İLE OKULUMUZA ULAŞILMAKTADIR