Kocaeli Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 02623444165
WEB http://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Yeniköy Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak No17 Başiskele/ KOCAELİ
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; n Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen n Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen n Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen n Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek n İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış n Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan n Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 1
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:45-16:10
Bağlantı : Diğer
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Isınma : Doğalgaz
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis : Kocaelinin büyük bir bölümünden servis ile öğrenciler gelmektedir.
Ulaşım : Seymen Makine Kimya yolundan girilip, ilk sola dönüş. Kültür Okulları ve Başiskele Spor Salonu yanı
Yerleşim Yeri : Başiskele/KOCAELİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Başiskele ilçe merkezindedir. Merkez ilçe olan İzmite 10 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2016- 467 puan (taban)
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :