OKULUMUZ MUN ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kocaeli Anadolu Lisesi had the great opportunity to attend the Private Seymen College Model United Nations Conference 2023 with a select group of nine students. Over the course of 2 days, our students engaged in stimulating discussions with their peers, delving into a range of global issues and exploring solutions through effective diplomacy and critical thinking. This valuable experience enabled our students to enhance their global awareness and creative problem-solving abilities, ultimately equipping them with the skills needed to become future leaders in our increasingly interconnected world.

Advisor : Melis Ülker

Ambassador: Halime Tuana Par

Our Delegates:

Fatma Zehra Çakmak

Erva Elif Karadağ

Rümeysa Kuşcu

Öykü Tekyıldık

Şebnem Şahin

Göksunur Çetin

Berkant Temizöz

Zeynep Kılıçarslan

We congratulate all our students for their incredible contributions.

Kocaeli Anadolu Lisesi dokuz öğrenciden oluşan bir grupla Özel Seymen Kolejinde düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2023'e katılma fırsatı buldu. İki gün boyunca öğrencilerimiz, akranlarıyla aydınlatıcı tartışmalara katılıp, küresel sorunları incelediler ve etkili diplomasi yoluyla bu sorunlara çözüm yolları araştırdılar. Bu değerli deneyim, öğrencilerimizin küresel farkındalıklarını ve yaratıcı problem çözme yeteneklerini geliştirmelerini sağladı ve onları giderek daha birbirine bağlı hale gelen dünyamızda geleceğin liderleri olmak için gereken becerileri kazanmalarına fırsat sağladı.

03.05.2023 494

03-05-202303-05-202303-05-202303-05-2023