KOCAELİ ANADOLU LİSESİ OKUL BİLGİLENDİRMESİ VE OKUL KURALLARI

09.09.2022 903

KOCAELİ ANADOLU LİSESİ OKUL BİLGİLENDİRMESİ VE OKUL KURALLARI

1. Okullar toplu yaşanılan, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin    yürütüldüğü, sevgi-saygı kültürünün esas          alındığı kurumlardır. Kocaeli Anadolu Lisesinde de sevgi     ve    saygı ortamında   akademik-kültürel    başarıya ulaşmak   temel hedeftir.

2.Bu hedefe ulaşabilmek için okulda uyulması gereken kurallar olması da kaçınılmazdır. Bu kurallardan bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

a) Okula ve derslere zamanında girmek-çıkmak

b) Okula ve derslere geç kalmamak.

c) Arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle iyi geçinmek.

d) Cep telefonlarını ve akıllı saatleri okula getirdiği takdirde idareye sabahtan teslim etmek

e) Sosyal medya ve cep telefonları üzerinden hiç kimseyi rahatsız etmemek.

f) Okulda cep telefonları ve sosyal medya kullanımı konusunda dikkati ve hassas davranmak.

g) Okul kıyafetlerini giymek zorunludur.

h) Beden Eğitimi dersi olduğu günlerde öğrenciler evden okul eşofmanını giymiş olarak okula   geleceklerdir.

i) Okuldaki tüm disiplin kurallarına uymak zorunludur.

3.Okulumuzdaki Z-Kütüphane, Bilgisayar Laboratuvarı, Robotik ve Kodlama Atölyesi, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarlarından öğrencilerimiz yararlanmaktadır.

4.Okulumuzda kantin hizmeti ve Yemekhane hizmeti vardır. İsteyen öğrenciler yemekhaneden sulu yemek yiyebilirler.

5.2022-2023 yılında okulumuz öğrenci servis taşımacılığı işini Acarlar Firması yapacaktır.

BAŞARILAR DİLERİZ.