19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İL TÖRENİ

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunulan "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı İl Töreni" Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Vali Seddar Yavuz'un yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Emine Zeybek ve İlyas Şeker, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, Vali Yardımcıları; İsmail Gültekin ve Ali Ada, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören öncesinde protokol üyeleri ve konuklar, okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Türker Altun ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan "Mustafa Kemal Atatürk ve Millî Mücadele" konulu resim sergisini gezdiler. Programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin manevi huzurlarında yapılan bir dakikalık saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı'mız, okulumuz Müzik Öğretmeni Ömer Kiremitçi yönetiminde Kocaeli Anadolu Lisesi Öğrenci Korosu tarafından canlı okundu. Program, Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Aktürk'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yapmasıyla devam etti. Programda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ilimizde ortaöğretim kurumları arasında düzenlenen "Vatan Sevgisi ve Atatürk" konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Valimiz Seddar Yavuz, Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından verildi. Kompozisyon yarışmasında ikinci olan okulumuz öğrencisi Berre Gündağ ise ödülünü Deniz EğitimÖğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Ayhan Gedik'in elinden aldı. Program, büyük bir beğeni ile izlenen "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı müzikli sahne gösterisi ile devam etti. Edebiyat öğretmeni Metin Çakır, Müzik Öğretmenleri Ömer Kiremitçi, Murat Kiremitçi, İngilizce Öğretmeni Rabia Sencer, Felsefe Öğretmeni Kader Toraman ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Badegül Akyıldız'dan oluşan bir ekip tarafından hazırlanıp sahneye konulan gösteride 73'ü koro olmak üzere 85 öğrenci görev aldı.

25.05.2022 706

25-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-202225-05-2022